Gerovital Fond de Ten cu Acid Hialuronic și Vitamina E

Ce spune producătorul:

O formulă surprinzător de eficientă, cu o structură ușoară, fluidă, ce maschează imperfecțiunile și uniformizează culoarea tenului.

  • Acid Hialuronic si Vitamina E
  • Pigmenți minerali corectori
  • Aspect final uniform, mat-satinat
  • Factor de protecție solară 10
  • Disponibil în 6 nuanțe

Ce spun eu?

Deși accesibil la preț comparabil cu fonduri de ten high (higher) end.

Chiar dacă îl găsești la un preț in jurul a 60 de lei este comparabil cu fonduri de ten de peste 200 de lei. Cremos, acoperă bine fără să încarce tenul si este buildable, îl poți folosi cu un strat lejer, dar acoperitor al imperfecțiunilor sau să îți faci un make up puternic de seară.

În baza faptului că anticearcănul a fost așa bun am vrut să încerc și fondul de ten. Mergând într-un magazin Gerovital să îl achiziționez mi-au oferit fără să cer niște plicuri de mostre să îl pot încerca înainte. Mi-a prins bine să îl încerc înainte săîl iau și mai ales mi-a plăcut abordarea vânzătoarei pentru că eram în mod evident pregătită să îl iau pe loc, ezitam doar la nivel de nuanță. Nuanțele fiind doar șase e destul de dificil să găsești potrivire.

Aici e diferența față de produsele mai scumpe unde găsești variante foarte multe de nuanțe si de subtonuri. Mă uitam că am încercat pe mână două nuanțe aflate la cinci numere distanță și diferența între ele era foarte mică de potriveală. Asta e clar că nu se adresează tuturor tipurilor de nuanțe aflate pe piață având în vedere că eu cu un ten foarte deschis aș putea practic să îmi iau orice nuanță si cumva să se potrivească.

Poate au mers pe ideea de puțin și bun dar totuși inacceptabil dacă vrei să te lansezi ca producător de make up. Mă rog, fiecare își alege strategia așa cum crede.

Să mergem mai departe și să nu ne focusăm pe acest minus. M-am dat de două ori cu mostrele primite, deși am decis de la primul moment când l-am întins pe față să îmi iau. Prima aplicare a fost după ce am ajuns acasă, m-am demachiat si l-am aplicat. A doua a fost dimineața atunci când mie mi-se pare că arată atât de bine totul pe ten.

Definitorie a fost aplicarea după demachiere și mai ales aplicarea după ce am avut un alt fond de ten pe față. Pentru mine asta e crimă și pedeapsă. Am un ten curat și fără probleme dar este sensibil, iar când viața 😊 mă obligă sa mă demachiez de ce aveam pe față peste zi, ca să pun altceva de seară, mă deranjează teribil. Parcă nimic nu se mai potrivește, parcă nu îi găsesc echilibru.

Când mă “dezbrac” de fondul de ten de peste zi nu aș mai pune nimic deasupra, iar dacă seara trebuie să plec undeva, prefer să stau toată ziua fără make up. Dar mă rog, nu întotdeauna poți face asta.

Acum venită cu mostra acasă, m-am demachiat, spălat, și am aplicat. Vai… părea că mă dau cu cremă, de care tenul meu era însetat. Vitamina E și acidul hialuronic parcă le simțeam cum le întind pe piele. E genul de fond de ten, așa cum este și Mineral Blend de la Vichy care pare că este și tratament pentru ten. Also cool, mirosul subtil și fresh pe care îl are. În principiu aș prefera să nu aibă miros, dar dacă tot îl are, măcar să nu fie greu, măcar să nu îmi dea senzația prin mirosul greu că are toate chimicalele din lume… lasă-ma să visez că nu e așa 😊.

Un alt minus pe care îl are este SPFul de 10. Deși este clar, discutat și paradiscutat că SPFul este un must în orice anotimp, oricând, oricum și dacă ne uităm pe geam. Eu nu am acest reflex din păcate, așa că mă aștept de la fondul de ten să aibă un SPF mai ridicat.

În concluzie, foarte bun, dacă nu vrei să cheltui o mică avere pe un fond de ten. Încearcă să îți procuri o mostră să vezi dacă e potrivit pentru tine și cum se integrează în rutina ta zilnică și în modul tău de viață și de make up.

Ca o concluzie a unui articol în două părți: bravo Gerovital! Pentru calitatea gamei de make up. Not so much Bravo pentru gama de nuanțe oferite, îngustați destul de tare plaja tenurilor către care vă adresați și vă scoateți și de pe radarul make up artiștilor care ar putea machia 3 din 10 cliente estimez eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent
Articolul următor