Unghii cu gel și importanța lor în lumea modernă

Industria modernă a frumuseții se schimbă într-un ritm incredibil de rapid. În urmă cu câțiva ani, tendința era extensia de unghii, iar astăzi a fost înlocuită cu succes de unghii cu gel, care pot realiza o manichiură la modă și bine îngrijită.  Unghiile cu gel oferă o serie de avantaje importante, față de alte opțiuni de manichiură practicate de maeștrii moderni. În același timp, ca orice altă tehnică care îți permite să-ți înnobilezi degetele, există și un kit unghii cu gel

Motive pentru care să alegi unghii cu gel

Să începem cu avantajele incontestabile pe care le au unghiile cu gel, notând că aici sunt caracterizate doar produse de înaltă calitate din această categorie, și nu falsurile ieftine, pe care, din păcate, le poți găsi din belșug. Acest tip de manichiură a devenit cel mai comun printre femeile frumoase și moderne. Au efect de fermitate și de promovare a creșterii unghiilor. Numeroase fapte confirmă faptul că unghiile acoperite cu unghii cu gel devin mai puternice. În același timp, s-a observat că în această perioadă creșterea plăcilor unghiilor este accelerată. Acest efect se datorează atât compoziției materialului, cât și luminozității sale relative, care minimizează sarcina pe unghie.

Perioada standard pe care o garantează majoritatea producătorilor este de 14 zile. Practica arată însă că, în funcție de caracteristicile fiziologice, această perioadă poate dura până la 3-4 săptămâni. Și aici, un factor important este evitarea stropirii unghiilor cu apă fierbinte timp de 48 de ore după ce ți-ai pus unghii cu gel. 

Kit unghii gel

Dezvoltarea industriei moderne de unghii a asigurat disponibilitatea de dispozitive profesionale de manichiură, accesorii și produse pentru toată lumea. Acum poți cumpăra un kit unghii gel și îți poți decora unghiile acasă. Într-un kit unghii gel poți avea o gamă mare de produse, precum baze, topuri, geluri colorate, pile, freze, bețișoare pentru îndepărtarea cuticulei, lampa UV gel și multe altele la un preț avantajos. Este necesar să respecți anumite reguli pentru aplicarea de unghii cu gel și pentru a avea un rezultat bun. Dacă te abați de la sfaturile profesionale, este posibilă deteriorarea sau rănirea completă a unghiei.

Dacă ai o trusă de manichiură, nu va fi nevoie să te programezi din timp la salonul de înfrumusețare și să plătești sume mari pentru serviciile oferite. Un kit unghii gel este vândut la un preț accesibil. Cu un kit unghii gel îți poți realiza o manichiură de înaltă calitate și fiabilitate pentru o perioadă de 3 săptămâni cu aplicarea corectă și respectarea regulilor de îngrijire a manichiurii. Gelul se usucă rapid, spre deosebire de alte tipuri de acoperire. Sub influența radiațiilor ultraviolete, stratul de gel se usucă în 2 minute, ceea ce asigură un proces de lucru rapid și fiabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.