Marturii botez

Acum 5 ani cand am pregatit botezul baietelului meu in afara de alegerea Bisericii si a Restaurantului un alt aspect important pentru mine a fost alegerea marturiilor.marturiilor de botez. Voiam sa ne reprezinte, voiam sa le placa inviatilor si sa le pastreze.

Da…am vrut multe insa cred ca am reusit.

Acum foarte multi ani cand abia incepuse aceasta traditie la noi in tara se ofereu cutiutele cartonate in care erau presarate cateva bombonele (de obicei special alese destul de tari cat sa nu se topeasca la caldura).

Dar acum ….vai, acum… sunt atatea si atatea optiuni si la preturi absolut rezonabile, optiuni prin care mie una mi-a placut sa trec, mai ales ca era o activitate usor de facut, in timp ce bebe se odihnea de pranz.

Mi se pare ca este un detaliu care can make it or break it.

Cum sa alegem marturiile de botez?

Incercam sa ne definim in linii mari ce vrem raspunzand la doua intrebari:

Ce ne place noua?

Ce le-ar placea tipului de invitati pe care ii avem?

Da stiu e greu sa iti dai seama ce vrea un grup de oameni, dar spre exemplu daca avem rude si prieteni apropiati, un magnetel cu bebe e potrivit. Daca avem multi invitati care nu ne sunt atat de apropiati putem sa mergem spre ceva care nu este atat de persoanal.

Gasim un site (sau mai multe) cu oferte variate – spre exemplu eu am gasit pe happycards.ro 19 pagini de marturii botez… da atat de multe. Am ramas uimita de imaginatia de care dau dovada creatorii acestor minunatii. Produse jucause, haioase, copilaresti, parfumate, tematica religioasa, florara, luxoase, savuroase, muzicale sau chiar o poza a bebelului care iti poate ramane amintire.

Daca aveti o tema anume a botezului va va usura putin sarcina.

Alegeti impreuna cu partenereul, eventual consultati 2/3 prieteni apropiati daca ramaneti cu cateva optiuni si decideti.

Plasati comanda din timp. Este un aspect important chiar daca livrarea de face destul de repede dar e bine sa aveti acest aspect bifat.

SFAT! Eu una am ales sa folosesc marturii si pentru petrecerile aniversare ale copilului. Sunt unele dintre cele generale care pot fi folosite pentru mot/ turta sau petrecerea de 2/ 3/ 4/ 5 ani fara nicio poblema.

E o investitie mica care aduce zambetul pe fata invitatilor. E un detaliu care arata grija si atentia pentru eveniment si care de cele mai multe ori are impact mai mare decat 10 baloane in plus atarnate 😊.

Spre exemplu cu 2,5 lei poti achizitiona un breloc Mickey Mouse sau cu 2 lei un sapunel, un borcanel de miere.

La un numar de 20 de invitati veti cheltui intre 40 si 50 de lei pe care ii putem extrage din bugetul de decoratiuni daca faceti acasa sau sunt echivalentul a doua pahare de limonada daca faceti evenimenul la un restaurant/ loc de joaca.

Ce spuneti? Pentru voi cum a fost selectia in caz ca ati trecut deja prin acest tip de eveniment? Sau cum planuti sa faceti in caz ca urmeaza in curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Wella Professionals Invigo

Gama de Sampoane Wella Professionals Invigo De-a lungul timpului avand in vedere si pasiunea mea de a -mi...

Review Gel-booster zilnic Vichy Mineral 89 cu efect de hidratare

Vichy Mineral 89 Gel-Booster Zilnic cu efect de fortifiere si reumplere. Pentru prima data, asocierea unica de Apa Termala Mineralizanta...

Fond de ten Max Factor Radiant Lift  

Ce spune producatorul? Max Factor lanseaza primul fond de ten ce ofera o luminozitate naturala si rezistenta intreaga...

Estee Lauder Double Wear

Fond de ten de lunga durată Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Ce spune producatorul:

Marturii botez

Acum 5 ani cand am pregatit botezul baietelului meu in afara de alegerea Bisericii si a Restaurantului un alt aspect important pentru...

Fond de ten corector Vichy Dermablend

Asa cum v-am promis intr-un articol anterior in care va povesteam entuziasmata de minunatul fond de ten Vichy Minerablend, azi va...