PinExt Padova, cu mare regret, nu ne vedem anul acesta

Când munca mi se duce și a doua oară pe apa sâmbetei îmi fierbe apa în sânge și îmi vine să urlu. E a doua oară din aceeaşi cauză și din cauza asta sunt la limită.Cu ce rămân? Cu regrete? Cu scuze? Hai să vă explic de ce am ajuns din nou aici.

Mi-am înscris un Plan de afaceri în cadrul Academiei de Antreprenoriat- de la idee la afacere și am urmat cursul lor oferit și finanțat printre altele de Uniunea Europeană. Frumoase cursuri și informații din belșug. S-a stabilit data în care ar fi trebuit să mă deplasez la Arad să-mi prezint lucrarea iar eu m-am adaptat luându-mi concediu în săptămâna de după. Dar, ei fără nici o informare în prealabil au modificat data, adică au amânat data prezentării exact când cumpărasem eu biletele de concediu. Și voi cei care lucrați în corporație știți foarte bine că nu prea avem cum să modificăm data deja aprobată, să nu mai vorbim de amânările care se fac la agențiile de turism. Așa, am rămas să trimit pe cineva în locul meu și am rămas cu buza umflată și cu regrete că n-am reușit să prezint acea idee pe care am lucrat.

Rezultatul? Locul 16. Eu zic că aș fi luat un loc mai bun din moment ce puteam prezenta propria muncă. Dar nu contează. Oricum premiul este o vizită de studiu în Italia, mai exact în Padova. Care bineînţeles trebuia să aibă loc în aprilie 2013 (care trebuia s-o confirm în iunie 2012). Atunci când eu mă puteam încă deplasa. S-a amânat din nou, acum pe 22-26 septembrie, atunci când eu îmi voi ține bebelul de aproximativ o lună în brațe. Deci povestea pică din nou. Neseriozitate? Incompetență? Nepăsare? Sincer puțin îmi mai pasă, sper să nu am de-a face cu asemenea personaje de acum încolo.

Regret? Da, regret că nu pot călătorii într-o țară a cărei limbă o vorbesc, a cărei artă o ador și a cărei mâncare nu se compară cu nimic din ceea ce am gustat. Apoi pentru ce aș putea învăța acolo. Și regret pentru că meritam.

Nu regret? Nu, deoarece mititelul meu va fi în brațele mele și îmi doresc să-i ofer toată dragostea mea, mai ales în acea perioadă în care îi voi fi cel mai drag sprijin.

padova Padova, cu mare regret, nu ne vedem anul acesta