PinExt Dacă aș fi un blog de nișă

fea4b3258e87f00905e1247c7376f859 Dacă aș fi un blog de nișăDe multe ori m-am gândit care ar fi nișa adoptată dacă aș decide că Sunshine Blog necesită o modificare în acest sens. Deși încă nu mă bate gândul să schimb ceva, deoarece a pornit ca un blog personal și așa va și rămâne. Ceva de nișă cred că ar putea fi doar o extensie. N-aș putea să zic nici un domeniu în care am excelat sau excelez la momentul actual, deoarece mereu mă apucam de anumite lucruri, cursuri, iar apoi mereu le lăsam, una câte una.

Chiar și acum că sunt mămică în devenire și vorbesc mai tot timpul despre asta, n-aș putea scrie articole despre creșterea copilului. Chiar dacă am terminat un liceu de artă, n-aș putea face un blog despre design sau artă. Chiar dacă am luat un loc bunicel la competiția națională de antreprenoriat, nu aș putea scrie articole motivaționale. Chiar dacă am călătorit și ador s-o fac, n-aș putea scrie articole întregi despre asta, Și așa mai departe…

Însă, gătitul este acel domeniu în care nu excelez neapărat însă o fac cu multă pasiune și îmi ocupă destul de mult timp. Chiar dacă gătesc de toate totuși dacă mi-aș face un blog culinar acesta ar fi fără dar sau poate strict de dulciuri. La câte prăjituri am stricat după rețete proaste de pe internet, aș avea nevoie de un book online cu rețetele încercate și delicioase.

Tot ceea ce e dulce prinde aripi sub mâinile mele, ador să le fac și să stau ore să le realizez. Am mai scris deseori că sunt o gurmandă incurabilă. Așa că singurul blog de nișă pe care aș putea să-l îmbrățișez cu drag și pasiune, ar fi un blog culinar, doar pentru deserturi. Ce ziceți? Cum sună?