PinExt Review: Social Media Snow Camp

Evenimentul a avut loc  într-o locație apreciabilă și a avut scopul de a relaționa și socializa. Un alt scop a fost cunoașterea și conștientizarea importanței comunicării în Social Media.

Fiind primul eveniment la care am participat, nu am cu ce să compar. M-a surprins faptul că cei prezenți au fost deschiși pentru conversații, eu nu cunoșteam aproape pe nimeni.

Prima parte a evenimentului din 2 decembrie a fost fost utilă pentru unii, iar pentru alții plictisitoare. Deoarece această secțiune era dedicată companiilor. Eu am recepționat informațiile și le-am pus în” congelator”, pentru a fi dezghețate în momentul în care voi ajunge în situația bloggerilor măreți.

A doua parte a evenimentului, cel din 3 decembrie a venit la fix. M-am familiarizat cu ceea ce înseamnă blogging iar informații au fost din plin. Poate îmi lipsea curajul, poate îmi lipsea relaționarea offline.
În câteva cuvinte doresc să menționez și părerea mea vis a vis de speakeri și prezentările acestora:

Adi Hădean- surpriză plăcută

Groparu- zic eu cea mai interesantă prezentare. Ne-a dezvoltat ideea de notorietate. Concluzia mult dezbătută este că trebuie să ne mutăm în București icon smile Review: Social Media Snow Camp . Next time poate vom cânta piesa” the pretender

Visurat- m-a impresionat spontaneitatea cu care și-a dus prezentarea la bun sfârșit. Am notat și sfatul de a nu scrie în momentele de oboseală, va fi cam greu.

Manafu- ghidul nostru, omul dedicat și poate cel mai activ, ne-a prezentat pozitivitatea la facebook
Cabral- brand personal. Mi s-a confirmat că e bine să fi sincer.

Andrei Crivăţ despre nișele din Social Media, și despre îndeletnicirile secretarei cu facebookul.

Chiar dacă unii zâmbeau pe seama celor care au dat follow-uri și au trimis cereri pe facebook, azi voi face la fel. Iar dacă uit pe cineva și acel cineva și-ar dori să ne cunoaștem și online va fi acceptat. Cum am mai amintit într-un articol precedent lista mea de prieteni pe facebook este selectată, deocamdată..

Marta, felicitări în primul rând pentru idee, apoi pentru organizarea excelentă. A aduce atât de multe persoane influente într-un singur loc s-a dovedit a fi o viitoare colaborare pozitivă pentru participanți. Trimit aprecieri deasemenea și Revistei Biz.

Ceea ce lipsea zic eu,au fost workshopurile, pe care le așteptam, însă a fost compensată de distracția care a fost pe măsură. Uneori conversaţiile din pauze erau mai interesante și puteai să asiști la ele. Eu păreri despre blogging n-am cum să dau, doar să ascult ceea ce este absolut normal, la început asculți și furi, ca în orice meserie. Am primit un pont vis a vis de tema folosită pe blog și datorită lui Victor am început demersurile.
Mulțumesc pentru invitație,a fost mult prea bine, sper să ne revedem curând.

O listă cu toate articolele și pozele (sigur astea vor fi cele mai accesate) se găsesc la Manafu.