PinExt Poșetele Elenei

Elena Vijoli și poșetele ei mi-au atras atenția prima dată atunci când le-am văzut într-o revistă. O creativitate extraordinară reflectată asupra unui obiect purtat de aproape toate femeile zilnic.

Povestea ei este simplă, talentată și fără oportunitate de a câștiga bani din pictură în România, își caută locul în altă țară, și mai exact în orașul Milano. Aici își expune pentru prima oară operele, pe Via Brera. Expoziția a fost un realmente succes.

M-am hotărât să scriu acest articol despre picturile ei, deoarece mie îmi place mult arta neconvențională și cea care poate fi adusă și în anturajul zilnic. Am crescut înconjurată de artă și o voi ține aproape pe cât se poate. În casele cu design modern prea puțin se mai afișează picturi pe perete. Se găsesc doar acele picturi care se pot găsi în marile retail uri, care nu sunt unice însă sunt impunătoare. Acum tinerii nu-și mai doresc picturi unicate, poate doar niște înfățișări vintage. Așa că totul se orientează către occident. Șansa tuturor talentaților se găsește acolo. Elena și creativitatea ei și-a găsit locul tot acolo. Ideea de a face poșete unicate pictate a fost o idee genială, le-a compartimentat, le-a pictate pe unele și în interior. Într-un interviu spunea că i-a venit idea într-o noapte și s-a gândit să facă picturi portabile. Aceste genți sunt făcute din piele pe care sunt lipite pânzele pictate, având căptuşeala din mătase, tafta sau catifea. Acestea fiind rezistente la umezeală. Au un design minimalist tocmai pentru a atrage atenția asupra picturilor. Ca orice femeie și eu mi-aș dori să găsesc ceva unicat pe care sigur m-aș încumeta să dau banii, cam toate femeile cred că și-ar găsi mică chestie colorată care să li se potrivească.

Eu cred că înfrumusețează aspectul cotidian mohorât. Contopește arta și moda.

Sursa foto

3 Poșetele Elenei